Kdo se bojí postele


Editoval: Jan Audý dne 8.10.2013, v rámci kategorie "Napsali o nás"



Dovolte nám, několika členkám košíkářského spolku z Mikulovic, poděkovat jinému spolku z Mikulovic a to našim úspěšným divadelníkům z divadelního souboru Kantoři. A za co jim chceme poděkovat? No přece za to, že ve svém volném čase se po celý rok trápí, dřou, studují, hrají, šijí kostýmy, připravují kulisy pro náročné divadelní představení. Letos si pro nás připravili lechtivý kousek „Kdo se bojí postele“. Ten kdo nepřišel na jejich premiéru, musí litovat. Jejich představení plné humoru, ale i skutečných zážitků z našich postelí opravdu stálo za to.

Děkujeme jim za jejich herecké výkony, které jsou každým rokem na větší profesionální úrovni. Děkujeme jim za jejich odvahu předstoupit se svým uměním před nás spoluobčany. Děkujeme jim za krásné chvíle, při kterých zapomínáme na všechny naše osobní starosti.

V dnešní uspěchané době je opravdu vzácností, kdy se lidé sdružují do různých spolků, a zabývají se činnos- tí, kterou rozdávají radost ostatním lidem. Doufáme, že jejich nasazení a herecké výkony, s kterými reprezentují Mikulovice po celé České republice, budeme moci obdivovat ještě hodně dlouho. Přejeme jim z celého srdce, ať se jim daří v jejich herecké činnosti a i v osobním životě.

Hana Klimčiková, Kateřina Macháčková, Miluška Koriťáková
Informační servis Mikulovice